Î.M. «Apă-Canal»

din Ungheni

0(236) 2-31-51 — Dispecerat 24/7

0(236) 2-36-85 — Anticameră (Luni-Vineri 8.00-17.00)

Zilua Profesională a lucrătorului din

gospodăria de locuințe și deservire comunală.

Luni, 29.04.2024, angajații ÎM „Apă-Canal” din Ungheni, au avut o întrevedere cu primarul municipiului Ungheni, dl Vitalie Vrabie, în cadrul căreia angajații întreprinderii au fost felicitați cu ocazia Zilei Profesionale a lucrătorului din gospodăria de locuințe și deservire comunală.

La întrunire, dl Vitalie Vrabie, a menționat despre importanța muncii pe care o depun zi de zi angajații pentru servicii de calitate și continuitate prestate consumatorilor, chiar dacă starea economică-financiară a întreprinderii este precară, angajații trebuie să fie optimiști și încrezuți că vor depăși această situație dificilă, iar primăria va acorda în continuare sprijinul său pentru ameliorarea condițiilor de muncă, îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor publice.

Directorul interimar, dl Ion Filimon, a felicitat angajații întreprinderii și a exprimat recunoștință pentru dedicare și profesionalism, de asemenea, i-a îndemnat pe angajați ca în continuare să rămână activi, responsabili și implicați.

În contextul consemnării evenimentului, dl primar a înmânat diplome de onoare celor mai buni lucrători din domeniul serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare.

ACU.md

02.05.2024

Î.M. «Apă-Canal» din Ungheni

Linkuri utile

© Î.M. «Apă-Canal» din Ungheni